Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje společnosti RIGHT INDICADA, s. r. o. - Gardoň, Jiří; Filipová, Vladimíra; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této práce je zobrazení celkové finanční situace a finančního zdraví regionální pracovní agentury RIGHT INDICADA, s. r. o. během let 2015-2019. Práce je členěna na dvě části. První část je zaměřená na metodologii v oblasti finanční analýzy a detailnější popis jednotlivých analýz jako jsou vertikální a horizontální analýza dále poměrové ukazatele, analýza zadluženosti a bankrotně-bonitní modely. V praktické části bude prováděna finanční analýza vybrané společnosti s paralelním propojením na konkurenty v odvětví. Na základě této analýzy bude predikován možný finanční vývoj společnosti v následujícím roce. V poslední části práce je celkově zhodnoceno hospodaření společnosti s doporučeními a komentářem.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses