Zhodnocení efektivity marketingových akcí obchodního řetězce z hlediska spotřebitele - Vosecká, Anastázie (2020)
Cílem této bakalářské práce je prozkoumat marketingové akce obchodního řetězce Sephora na českém trhu, ale z pohledu spotřebitele, zhodnotit jejich efektivitu, navrhnout případná zlepšení a příležitosti, při kterých by tato značka mohla přilákat více nových zákazníků. Před tím budou ale vysvětleny všechny potřebné nástroje úspěšné marketingové komunikace se spotřebitelem.