Zhodnocení efektivity marketingových akcí obchodního řetězce z hlediska spotřebitele - Vosecká, Anastázie; Čermáková, Elvíra; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této bakalářské práce je prozkoumat marketingové akce obchodního řetězce Sephora na českém trhu, ale z pohledu spotřebitele, zhodnotit jejich efektivitu, navrhnout případná zlepšení a příležitosti, při kterých by tato značka mohla přilákat více nových zákazníků. Před tím budou ale vysvětleny všechny potřebné nástroje úspěšné marketingové komunikace se spotřebitelem.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses