Optimalizace procesů v rámci implementace softwarové aplikace do ERP systému - Mráčková, Veronika; Svatá, Vlasta, 1952-; Vassilyev, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Diplomová práce má za cíl popsat současný stav výrobního procesu ve vybrané společnosti, zanalyzovat jej a vytvořit návrh pro zavedení nové výrobní technologie, která sebou přináší jako nutnost i zavedení nového softwaru pro ovládání nového nástroje.První část je zpracována pomocí rešeršní metody a věnuje se teoretickému základu v oblasti výroby, procesního řízení a teoriím zaměřených na tuto problematiku. Zároveň představuje nástroje a metodiky využité pro modelování procesů.V praktické části jsou následně využity teoretické podklady z literární rešerše, kdy je pomocí představených nástrojů a metodik popsán stav před zahájením změn a následně je představen i nový proces, který doprovází implementaci nové výrobní technologie. A návrh případných dalších opatření pro budoucí fungování společnosti.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses