Metodika vývoje mobilních aplikací - Růžička, Lukáš; Oškrdal, Václav; Doucek, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Předmětem této práce je vytvoření metodiky vývoje vhodné pro prostředí mobilních aplikací. Základu pro tvorbu metodiky je dosaženo pomocí analýzy specifik prostředí a existujících metodik. Na základě této analýzy je vybrána nejbližší metodika, která je dále upravena tak, aby vyhovovala specifikům prostředí. Práce obsahuje také analýzu prostředí subjektu, který se zabývá vývojem mobilních aplikací a je vhodným kandidátem k osvojení navržené metodiky. Je tedy popsán možný přínos zavedení této metodiky a následně navržen i jeho postup, včetně návodu pro konfiguraci nástrojů pro podporu řízení. Cílem této práce je vytvoření komplexní metodiky vývoje mobilních aplikací a navržení jejího jednoduchého zavedení a řízení v tomto prostředí. Pokud se čtenář věnuje vývoji mobilních aplikací, přináší mu tato práce teoretický i praktický návod, jak řídit tento vývoj a může na základě získaných informací implementovat metodiku i ve vlastním prostředí.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses