Zvýšení zabezpečení dat/informací v prostředí advokátní kanceláře. - Černý, Jan; Doucek, Petr, 1960-; Sedláček, Jiří, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Diplomová práce popisuje průběh reálného projektu v advokátní kanceláři AKTT, jehož cílem je zvýšení zabezpečení dat/informací a naplnění legislativních požadavků spojených s výkonem advokacie.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses