Moderní technologie pro tvorbu webových aplikací - Fausek, Roman; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Oraný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato práce se zabývá moderními technologiemi pro tvorbu webových aplikací. Pojednává o různých technologiích na trhu, včetně výhod a nevýhod jejich použití. Všechny klíčové moderní technologie jsou následně nakonfigurovány a využity na autorem dvou vytvořených aplikacích. Cíl práce je zaměřen na zkoumání jednotlivých technologií, jejich detailní analýza a následné využití. Výstupem jsou dvě aplikace. Jedna sloužící jako API pro získávání dat, zatímco druhá je prezentační webová aplikace, která s těmito daty pracuje.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses