Specifika kaskadérské práce v České republice - Berný, Ondřej; Hanzlík, Jan, 1979-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce je zaměřena na český trh kaskadérské práce. Důraz je kladen na ekonomické, psychologické a sociologické aspekty kaskadérské práce, které jsou vymezeny v teoretické části práce formou čtyř kapitol. Jedná se o témata trhu kaskadérské práce, stresu a rizika v kontextu kaskadérské práce, žen kaskadérek a vyváženosti osobního a pracovního života kaskadérů a kaskadérek. Vzhledem k nedostatečnému zastoupení informací o českém kaskadérském trhu v odborné literatuře jsou teoretické poznatky v těchto kapitolách čerpány primárně ze zahraničních zdrojů, zejména USA, Kanady a Británie. Předmětem výzkumu je doplnění teoretického poznání k tématu trhu kaskadérské práce právě se zaměřením na prostředí České republiky. Kvalitativní výzkum formou hloubkových rozhovorů s kaskadéry a kaskadérkami tak poskytuje vhled do českého trhu kaskadérské práce.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses