Analýza implementace ERP systému ve vybraném podniku - Filípková, Sára; Fortinová, Jana; Takacs, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou implementace ERP systému ve vybraném podniku. Pro uvedení čtenářů do dané problematiky práce nejdříve charakterizuje ERP systémy, etapy životního cyklu ERP systému, dále kritické faktory úspěchu implementace podnikového informačního systému a rizikové faktory, které se v průběhu projektu mohou vyskytnout. Hlavní část práce je zaměřena na analýzu implementace ERP systému v konkrétním podniku, což je také jeden z dílčích cílů této diplomové práce. Dalším dílčím cílem je identifikace kritických míst, která nastala v průběhu projektu. Po jejich určení následuje sada doporučení na zlepšení, která mohou být podnikem využita při dalších projektech.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses