Podpora vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů v neziskové organizaci - Šebestová, Petra; Míková, Irena; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Bakalářská práce se zabývá metodiku vzdělávání dobrovolníků a strukturou vzdělávacího systému v dané neziskové organizaci. Hlavním cílem je analyzovat metodiku školení dobrovolníků a zmapovat vzdělávací systém, který podporuje dobrovolníky v jejich činnosti. V teoretické části se práce věnuje vymezení neziskového sektoru a dobrovolnictví. Dále práce vymezuje vzdělávání dobrovolníků jako součást profesionalizace neziskového sektoru, metody vzdělávání a systém vzdělávání. V Druhé části se práce zabývá zkoumáním vzdělávacího systému ve vybrané neziskové organizaci jak po metodické, tak organizační stránce věci. Hlavním výstupem práce je hodnocení efektivity vzdělávání na základě hodnocení účastníků školení a doporučení k možnému zlepšení.
Vedoucí práce: Irena Míková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses