Optimalizace produkčního procesu tvorby e-learningových videí pro vzdělávací instituce - Chiracová, Jana (2020)
Tato bakalářská práce analyzuje současný stav produkčního procesu výroby grafiky do e-learningových videí, které produkuje Katedra multimédií Vysoké školy ekonomické v Praze. Katedra se v procesu výroby setkává s problémy, které vedou ke zbytečným nákladům. Cílem bakalářské práce je navrhnout optimalizaci procesu výroby grafiky do e-learningových videí pro snížení nákladů na výrobu. Na základě zjištění z výzkumu byl navrhnut prototyp, jak proces optimalizovat, aby jeho výroba byla efektivnější. Navrhovaný prototyp postupu byl otestován v produkci e-learningových videí a vedl ke snížení nákladů.