Optimalizace produkčního procesu tvorby e-learningových videí pro vzdělávací instituce - Chiracová, Jana; Bedřichová, Petra; Zichová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce analyzuje současný stav produkčního procesu výroby grafiky do e-learningových videí, které produkuje Katedra multimédií Vysoké školy ekonomické v Praze. Katedra se v procesu výroby setkává s problémy, které vedou ke zbytečným nákladům. Cílem bakalářské práce je navrhnout optimalizaci procesu výroby grafiky do e-learningových videí pro snížení nákladů na výrobu. Na základě zjištění z výzkumu byl navrhnut prototyp, jak proces optimalizovat, aby jeho výroba byla efektivnější. Navrhovaný prototyp postupu byl otestován v produkci e-learningových videí a vedl ke snížení nákladů.
Vedoucí práce: Petra Ivanega
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses