Návrh komunikační kampaně pro značku ručně dělaných šperků - Lugovskaya, Ksenia (2021)
Bakalářská práce je věnovaná online reklamní kampaně, která má za cíl zvýšit tržby podniku. V teoretické části práce jsou podrobně vysvětleny a rozebrany pojmy jako brand a jeho positioning, reklamní kampaň, cílová skupiny, 2 druhy metod výzkumů – kvalitativní a kvantitativní, KPI metriky. Na základě těchto vysvětlených pojmů se dá lépe pochopit kontext problému a najít cestu k jeho řešení. Praktická část této práce obsahuje zpracovaný návrh online reklamní kampaň pro konkrétního klienta s ohledem na jeho požadavky a potřeby.