Marketingová komunikace vybrané společnosti - Le Anh, Duc; Procházková, Markéta; Fochler, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této diplomové práce je návrh konkrétních marketingových doporučení a kroků, které povedou ke zlepšení marketingové a komunikační strategie vybraných instantních produktů společnosti, a tedy i jejich postavení na trhu oproti konkurenci a také kladnějšímu vnímání těchto produktů ze strany spotřebitelů. Praktická část práce obsahuje analýzu trhnu instantních pokrmů, současného fungování značky, jejího vnímání ze strany spotřebitelů a také zkoumá největší konkurenty značky. Dále uvádí informace, které byly získány na základě kvalitativního výzkumu v podobě individuálních rozhovorů. Rozhovory byly provedeny se zaměstnanci marketingového oddělení analyzované společnosti, kteří pracují v jiných zemích a mají zde na starosti zkoumanou značku. Na veškeré tyto výzkumné metody navazuje syntéza sekundárních a primárních dat, která umožnila hlubších pochopení fungování trhu dané kategorie a také vytvoření konkrétních návrhů dalšího marketingového působení značky.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses