Zhodnocení aplikací mhealth - Douda, Jiří; Sigmund, Tomáš; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Cílem bakalářské práce je analyzovat vybrané mobilní aplikace monitorující pohybovou aktivitu uživatelů a shrnout jejich slabé a silné stránky. První část práce se věnuje problematice mHealth, tedy mobilního zdravotnictví, a to zejména v souvislosti s pohybovou aktivitou. Je rozčleněna do více podkapitol popisujících historii zvoleného tématu, výhody mHealth, kategorizaci mHealth či význam mobilních aplikací v této oblasti. Ve druhé části je provedena analýza celkem devíti aplikací a následně jsou navržena možná řešení napomáhající ke zlepšení některých jejich funkcí včetně navržení „ideální“ aplikace na základě získaných poznatků.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses