Využívání moderních digitálních prostředků ve vzdělávání na OA - Vocetka, Lukáš; Krpálková-Krelová, Katarína; Holečková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce se zabývá významem digitálních kompetencí a charakteristikou moderních digitálních prostředků, výukových systémů, nástrojů pro zpětnou vazbu a jejich využitím ve vzdělávání. Soustředil jsem se na popis kompetencí učitele, materiálních a technických výukových prostředků a jejich členění, dále na různé formy vzdělávacích systémů a aplikací sloužících jako nástroj pro poskytnutí studijních materiálů pro studenty. V práci jsou kompetence popsány a rozděleny z klasického hlediska až po popis digitální kompetence učitele. Výukové prostředky jsou též podrobně popsány. Dále je v práci uvedeno, jak dané výukové systémy a aplikace fungují a k jakému účelu jsou určeny. V praktické části jsem se zaměřil na kvalitu digitálních kompetencí vyučujících, jejich ochotu vzdělávání se v obsluze moderních digitálních prostředků a vybavenost tříd těmito prostředky na obchodních akademiích ve většině krajů České republiky.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses