Návrh a implementace mobilní aplikace pro spolek Junák – český skaut - Pollák, Ondřej; Smutný, Zdeněk; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Moderní technologie prodělaly od počátku 20. století velký rozvoj a dostaly se do všech odvětví lidského života, a to i zájmových a volnočasových, a tak je možné se s~různými produkty moderních technologií setkat i v~rámci skautských aktivit. Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou mobilní aplikace pro spolek Junák - český skaut. Konkrétním cílem bylo vytvořit mobilní hru, kterou mohou členové skautských oddílů využívat při organizování schůzek či výprav. Smyslem hry je využít moderní technologie k~rozšíření skautských dovedností. Ve východiscích práce jsou nejdříve popsány základní pojmy, dále pak postup získání přesných požadavků na aplikaci a její vlastní návrh. V~další části práce je pak uveden popis vývoje výsledné mobilní aplikace, která je praktickým výstupem této bakalářské práce. Aplikace byla testována a validována z~hlediska účelnosti pro cílovou skupinu zadavatelů. Výsledky validace potvrzují s~několika drobnými připomínkami, že vytvořená aplikace splňuje požadavky a může být použitá při činnosti oddílu.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses