Projektový přístup realizace expanze neziskové organizace na další trh - Mezzeiová, Pavla (2020)
Bakalářská práce se zabývá projektovým přístupem neziskové organizace. Cílem práce je vytvoření návrhu projektu expanze konkrétního spolku na další trh. V první části jsou vymezena teoretická východiska z oblasti projektového řízení a jeho používaných nástrojů a metod. Literární rešerše je ve svých kapitolách koncipována od obecného popisu tématu projektového řízení až k vymezení řešeného problému v neziskových organizacích. Tyto poznatky jsou následně aplikovány v praktické části práce při implementaci projektového přístupu realizace expanze neziskové organizace Talenťáček, z.s. na další trh. Vytvořený návrh projektu bude ozkoušen v praxi v roce 2021 a zároveň může být považován jako základ projektového řízení ve zkoumané organizaci.