Projektový přístup realizace expanze neziskové organizace na další trh - Mezzeiová, Pavla; Pospíšil, Jan, 1983-; Fiala, Roman, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce se zabývá projektovým přístupem neziskové organizace. Cílem práce je vytvoření návrhu projektu expanze konkrétního spolku na další trh. V první části jsou vymezena teoretická východiska z oblasti projektového řízení a jeho používaných nástrojů a metod. Literární rešerše je ve svých kapitolách koncipována od obecného popisu tématu projektového řízení až k vymezení řešeného problému v neziskových organizacích. Tyto poznatky jsou následně aplikovány v praktické části práce při implementaci projektového přístupu realizace expanze neziskové organizace Talenťáček, z.s. na další trh. Vytvořený návrh projektu bude ozkoušen v praxi v roce 2021 a zároveň může být považován jako základ projektového řízení ve zkoumané organizaci.
Vedoucí práce: Jan Závodný Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses