Age management - Hladíková, Lenka; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá age managementem ve společnosti A. Jejím hlavním cílem je analyzovat a zmapovat principy age managementu v dané firmě. V teoretické části jsou uvedeny důležité pojmy ze zkoumané problematiky. Na danou část navazuje část praktická, jež využívá poznatků teoretické části. V její první části je popsána společnost A a její systém poskytovaných benefitů. Na popis navazuje dotazníkové šetření, které je určeno zaměstnancům společnosti pro získání jejich postojů a názorů na danou problematiku. K získání uceleného pohledu je následně proveden rozhovor s HR manažerkou společnosti A, se kterou jsou i probrány některé výsledky dotazníkového šetření. Nedostatky zjištěné v průběhu analýzy jsou diskutovány v poslední kapitole, kde i navrženo řešení pro jejich eliminaci, nebo alespoň zmírnění jejich dopadů.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses