Webová prezentace pro Klub nemocných cystickou fibrózou, z. s. - Hromádko, Jakub; Vojíř, Stanislav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
V současné době, je na webu nutnost se prezentovat moderním a uživatelsky srozumitelným způsobem. Tato bakalářská práce je zaměřena na tvorbu nové verze webových stránek pro Klub nemocných cystickou fibrózou, z.s. na redakčním systému WordPress. Součástí této práce je také vytvoření nové struktury webu, která bude intuitivnější pro jejich uživatele. Uživateli tohoto webu mohou být jak pacienti a rodiče těchto pacientů, tak veřejnost a případně sponzoři a dárci. Nejdříve je popsána činnost Klubu nemocných cystickou fibrózou, z.s. Následně je provedena analýza stavu a s ním souvisejících problémů původních webových stránek tohoto spolku. Dále je v rámci analýzy provedena rešerše obdobně zaměřených webů a provedení dotazníkového šetření. Dle požadavků Klub nemocných cystickou fibrózou, z.s. a zjištěných informací z analýzy, je vytvořena nová struktura webových stránek. Nově navržené stránky jsou realizovány za využití redakčního systému WordPress, pro který he vytvořena vhodná šablona, vytvořená podle grafické předlohy. Po implementaci šablony byla celá webová prezentace naplněna obsahem, a nakonec také otestována. Následně byl web spuštěn do běžného provozu.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses