Analýza automatizácie obchodného procesu vo vybranej firme - Fiala, Dávid (2020)
Cieľom práce je zmapovať, analyzovať dva súčasné obchodné procesy v rámci 2 projektov technologickej spoločnosti vyznačujúce sa rozdielnosťou v časovej náročnosti, nákladovosti a miere automatizácie. Každý z obchodných procesov náleží jednému konkrétnemu projektu, ktoré majú jeden spoločný cieľ – predať službu koncovému zákazníkovi. Teoretická časť je zameraná na vysvetlenie problematiky podnikových procesov, zlepšovateľské metódy ich historický vývoj a moderné trendy v rámci zlepšovania obchodných procesov. Syntéza poznatkov a analýza obchodných procesov tvorí jadro praktickej časti.