Analýza automatizácie obchodného procesu vo vybranej firme - Fiala, Dávid; Andera, Michal, 1984-; Cvetkov, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cieľom práce je zmapovať, analyzovať dva súčasné obchodné procesy v rámci 2 projektov technologickej spoločnosti vyznačujúce sa rozdielnosťou v časovej náročnosti, nákladovosti a miere automatizácie. Každý z obchodných procesov náleží jednému konkrétnemu projektu, ktoré majú jeden spoločný cieľ – predať službu koncovému zákazníkovi. Teoretická časť je zameraná na vysvetlenie problematiky podnikových procesov, zlepšovateľské metódy ich historický vývoj a moderné trendy v rámci zlepšovania obchodných procesov. Syntéza poznatkov a analýza obchodných procesov tvorí jadro praktickej časti.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses