Testování UX pro výukový simulátor AdGame - Veis, Michael (2020)
Bakalářská práce se zabývá uživatelským prožitkem výukové aplikace AdGame. Cílem této práce je otestování uživatelského prožitku a navrhnout změny pro jeho zvýšení. Teoretická část se věnuje základním pojmům z oblasti UX, designu zaměřeného na člověka a double diamond procesu. Dále je osvětleno, jak provádět testování uživatelského prožitku. V praktické části je provedeno testování použitelnosti. Toto testování je dále analyzováno a na základě této analýzy jsou vytvořeny doporučení pro vývojářský tým. Mezi klíčové poznatky této práce patří odhalení problémů, které mají vliv na UX. Dále jsou popsány příčiny jednotlivých problémů a návrhy pro jejich řešení.