Testování UX pro výukový simulátor AdGame - Veis, Michael; Vondra, Zdeněk; Kolář, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce se zabývá uživatelským prožitkem výukové aplikace AdGame. Cílem této práce je otestování uživatelského prožitku a navrhnout změny pro jeho zvýšení. Teoretická část se věnuje základním pojmům z oblasti UX, designu zaměřeného na člověka a double diamond procesu. Dále je osvětleno, jak provádět testování uživatelského prožitku. V praktické části je provedeno testování použitelnosti. Toto testování je dále analyzováno a na základě této analýzy jsou vytvořeny doporučení pro vývojářský tým. Mezi klíčové poznatky této práce patří odhalení problémů, které mají vliv na UX. Dále jsou popsány příčiny jednotlivých problémů a návrhy pro jejich řešení.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses