Návrh vizuálního stylu osobní značky v oblasti fotografování - Chvátal, Jakub (2020)
Bakalářská práce se zabývá jednotným vizuálním stylem osobní značky v oblasti fotografování. Hlavním cílem je připravit návrh pro studijní kolegyni, která v tomto odvětví začíná podnikat. V teoretické části je nejprve obecně definovaná osobní značka a vnitřní identita značky. Následně je detailněji popsán jednotný vizuální styl a jeho náležitosti. Závěr teoretické části je věnován designovému myšlení, jež představuje proces tvorby, který je využit pro konkrétní návrh vizuální identity. V praktické části jsou poté aplikovány poznatky k vytvoření jednotného vizuálního stylu pro fotografku. Práce krom navrhnutého designu přináší vhled do procesu tvorby vizuálního stylu a specifikuje konkrétní požadavky v oblasti fotografování.