Návrh vizuálního stylu osobní značky v oblasti fotografování - Chvátal, Jakub; Krsek, Libor, 1979-; Voldřich, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce se zabývá jednotným vizuálním stylem osobní značky v oblasti fotografování. Hlavním cílem je připravit návrh pro studijní kolegyni, která v tomto odvětví začíná podnikat. V teoretické části je nejprve obecně definovaná osobní značka a vnitřní identita značky. Následně je detailněji popsán jednotný vizuální styl a jeho náležitosti. Závěr teoretické části je věnován designovému myšlení, jež představuje proces tvorby, který je využit pro konkrétní návrh vizuální identity. V praktické části jsou poté aplikovány poznatky k vytvoření jednotného vizuálního stylu pro fotografku. Práce krom navrhnutého designu přináší vhled do procesu tvorby vizuálního stylu a specifikuje konkrétní požadavky v oblasti fotografování.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses