Budování jednotné firemní identity pro maloobchodní síť vináren - Ivanova, Elena; Truhlář, Filip; Antsifirova, Margarita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá problémy image a vizuální prezentací společnosti Wine Story. V posledních letech se firma aktivně rozšiřuje a potřebuje informovat své zákazníky o existenci svých dalších poboček po Praze. Cílem této bakalářské práce je navrhnout funkční vizuál společnosti, který bude založen na poznatcích o spotřebitelském trhu, konkurenci a současném jednání firmy. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V první části se pozornost věnuje poznatkům potřebným pro vypracování nové firemní identity, konkrétně vizi a misi firmy, součástem firemní identity, významu image firmy, modelu strategického plánování SOSTAC a výchozím bodem designu. V praktické části se definuje mise, vize a cíle podniku, provádí se analýza marketingového prostředí, prochází se fázemi plánování komunikace a následně se navrhuje nový vizuální styl společnosti včetně loga a tiskových materiálů. Průzkum tržního prostředí je prováděn primárně pomocí hloubkových rozhovorů a sekundárního výzkumu. Testování navrhnutého řešení je zajištěno dotazníkem na sociálních sítích. Výstupem projektu je design nové firemní identity společnosti s rekomendacemi pro budoucí komunikaci se zákazníky.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses