Propagace digitálního designéra na sociální síti Instagram - Hájek, Tomáš; Vondra, Zdeněk; Kynclová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce zkoumá vhodnou propagaci digitálního designéra skrze sociální síť Instagram. V první části shromažďuje a objasňuje teoretická východiska tvorby business plánu, komunikační strategie a zmíněného Instagramu. Na základě těchto poznatků a předchozích zkušeností je sestaven business plán přímo pro konkrétního digitálního designéra, jehož profil je v rámci práce propagován. Následuje část analytická, která na těchto základech staví a blíže zkoumá jeho dosavadní publikum, fungování algoritmů Instagramu i metody již úspěšně se propagujících uživatelů. S těmito znalostmi je vytvořena komunikační strategie, která má vést k dosažení cíle – tedy získání dvojnásobného počtu zakázek oproti roku předchozímu. Je postavena na poznatku, že nejvíce potenciálních klientů může autor oslovit skrze lidi z jejich okolí, se kterými on sám sdílí zásadní téma/aktivitu. Strategie je v poslední fázi práce podrobena také testování, na jehož základě je doupravena a připravena k nasazení.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses