Komunikace s modelkou a pózování - Vasileva, Vlada (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá problémy komunikace s modelkou od okamžiku přípravy na fotografování po celou dobu spolupráce s modelkou na fotografické scéně. Součástí práce jsou také základy a nuance pózování. V neposlední řadě jsou uvedeny technické aspekty fotografií, které májí vliv na vzhled modelky na výsledném snímku.