Komunikace s modelkou a pózování - Vasileva, Vlada; Krsek, Libor, 1979-; Pelikán, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá problémy komunikace s modelkou od okamžiku přípravy na fotografování po celou dobu spolupráce s modelkou na fotografické scéně. Součástí práce jsou také základy a nuance pózování. V neposlední řadě jsou uvedeny technické aspekty fotografií, které májí vliv na vzhled modelky na výsledném snímku.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses