UI a UX design aplikace pro návštěvníky ZOO Praha - Zemanová, Markéta; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou uživatelsky přívětivé mobilní aplikace. Zaměřuje se na proces přípravy a návrhu, který je pro uživatele snadno pochopitelný, užitečný a jednoduchý. V první části práce je představen UX a UI design z teoretické stránky. První část shrnuje jednotlivé metody a aspekty UX/UI designu. V praktické části se práce věnuje analýze a tvorbě samotného návrhu. V této části je také vytvořena persona, díky níž je nalezena naše cílová skupina. Dále je na obrazovkách popsán a vysvětlen celkový návrh aplikace. V následující kapitole je již představen hotový prototyp. Poslední část práce se věnuje uživatelskému testování designu. Testování bylo rozděleno do částí a probíhalo postupně při tvorbě návrhu. Výsledné testování již probíhalo na hotovém prototypu celkového designu. Cílem této práce je vytvořit formou případové studie návrh uživatelského prostředí aplikace a také jeho testování.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses