Agilní projektové řízení při zavedení nové generace internetu na českém trhu - Řežábek, Jakub; Vávra, Oldřich; Kavan, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato práce se zabývá vyhodnocením projektu zavedení technologie WTTx na český trh telekomunikací. Tuto problematiku řeší jak z pohledu projektového řízení, tak i z hlediska úspěšnosti uvedení produktu WTTx na trh. Konkrétně pak řeší srovnání dvou přístupů projektového řízení, Agilu a Waterfallu, respektive jejich efektivity. V komerční části projektu pak analyzuje podniknuté kroky, které měly za úkol dosažení co největšího počtu prodejů tohoto produktu, a zároveň zajistit návratnost celého projektu. Přínosem práce je analýza obou pohledů na projekt a následné doporučení, jak postupovat u obdobných projektů a jak zvýšit celkový objem prodejů WTTx.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses