Analýza spokojenosti pražských vysokoškoláků s využíváním online služeb pro rozvoz jídla - Šlemr, Pavel (2020)
Diplomová práce se věnuje analýze spokojenosti pražských vysokoškoláků s využíváním online služeb pro rozvoz jídla. Cílem práce je určit míru spokojenosti pražských vysokoškoláků s vybranými faktory souvisejícími s online rozvozem jídla, zjistit, jaký je vztah mezi jednotlivými faktory a celkovou spokojeností a jaký je vztah mezi celkovou spokojeností a tendencí službu doporučit svým známým. Pro účely diplomové práce bylo provedeno dotazníkové šetření metodou CAWI, kterého se zúčastnilo 191 respondentů cílové skupiny. Pro hlubší porozumění spokojenosti s online službami pro rozvoz jídla byl kvantitativní výzkum doplněn o rozhovory se čtyřmi pražskými vysokoškoláky, využívajících tyto služby. Výsledky výzkumu odkrývají míru spokojenosti pražských vysokoškoláků s vybranými 18 faktory a identifikují faktory, které mají na celkovou spokojenost největší vliv. Těmi jsou důvěryhodnost společnosti, rychlost doručení a cena jídla.