Analýza spokojenosti pražských vysokoškoláků s využíváním online služeb pro rozvoz jídla - Šlemr, Pavel; Tahal, Radek, 1970-; Borovská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se věnuje analýze spokojenosti pražských vysokoškoláků s využíváním online služeb pro rozvoz jídla. Cílem práce je určit míru spokojenosti pražských vysokoškoláků s vybranými faktory souvisejícími s online rozvozem jídla, zjistit, jaký je vztah mezi jednotlivými faktory a celkovou spokojeností a jaký je vztah mezi celkovou spokojeností a tendencí službu doporučit svým známým. Pro účely diplomové práce bylo provedeno dotazníkové šetření metodou CAWI, kterého se zúčastnilo 191 respondentů cílové skupiny. Pro hlubší porozumění spokojenosti s online službami pro rozvoz jídla byl kvantitativní výzkum doplněn o rozhovory se čtyřmi pražskými vysokoškoláky, využívajících tyto služby. Výsledky výzkumu odkrývají míru spokojenosti pražských vysokoškoláků s vybranými 18 faktory a identifikují faktory, které mají na celkovou spokojenost největší vliv. Těmi jsou důvěryhodnost společnosti, rychlost doručení a cena jídla.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses