Povědomí o službách VOD a jejich vývoj na českém trhu - Czerný, Viktor; Hanzlík, Jan, 1979-; Kochová Roubíčková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce se věnuje tématu digitální distribuce audiovizuálních děl a služeb VOD, povědomí o nich a jejich vývoji na českém trhu. V teoretické části jsou na začátku vymezeny základní pojmy týkající se digitální distribuce, dále jsou zde uvedeny jednotlivé způsoby dělení VOD služeb, náčrt českého audiovizuálního pole a jeho segmentů, popis licencování audiovizuálních děl a problematika nelegální distribuce. Další kapitola nabízí přehled těch nejznámějších a nejvyužívanějších zahraničních i českých VOD služeb. Praktická část se následně zabývá interpretací dat získaných z provedeného výzkumu, který se zaměřil na povědomí respondentů o VOD službách a míru jejich využívání na českém trhu.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses