Reklamní a produktová fotografie automobilů - Geilerová, Claudia (2020)
Bakalářská práce se zabývá procesem tvorby reklamních fotografií automobilů od přípravné fáze až po jejich postprodukci a základními principy potřebnými k jejich vytvoření. V teoretické části přibližuje historii a vývoj tohoto odvětví fotografie, současné trendy a základní techniky a postupy. V praktické části poté zkoumá důležité aspekty při tvorbě těchto fotografií a zaměřuje se i na chyby, kterých se v celém procesu lze dopustit a popisuje jednotlivé kroky, kterými lze dosáhnout finálního výsledku v editačním programu.