Reklamní a produktová fotografie automobilů - Geilerová, Claudia; Krsek, Libor, 1979-; Pelikán, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce se zabývá procesem tvorby reklamních fotografií automobilů od přípravné fáze až po jejich postprodukci a základními principy potřebnými k jejich vytvoření. V teoretické části přibližuje historii a vývoj tohoto odvětví fotografie, současné trendy a základní techniky a postupy. V praktické části poté zkoumá důležité aspekty při tvorbě těchto fotografií a zaměřuje se i na chyby, kterých se v celém procesu lze dopustit a popisuje jednotlivé kroky, kterými lze dosáhnout finálního výsledku v editačním programu.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses