Testování prototypu služby v oblasti výživových doplňků - Milichovský, Václav; Andera, Michal, 1984-; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato diplomová práce se zabývá testováním prototypu služby, která na základě údajů o uživateli poskytuje personalizovaná doporučení výživových doplňků. Cílem práce je navrhnout a otestovat prototyp této služby. Teoretická část se zabývá vybranými moderními metodami pro tvorbu nových produktů, metodou Lean startup, nástroji používanými k zachycení business modelů a prototypováním. V praktické části jsou využity principy a nástroje metody Lean startup. Na základě úvodního průzkumu je vytvořen Lean Canvas a stanoveny hypotézy o business modelu služby. Na základě stanovených hypotéz a zjištění z úvodního průzkumu je navržen prototyp služby, který je posléze testován a pomocí získaných dat jsou ověřovány klíčové předpoklady pro životaschopnost této služby.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses