Vplyv zavedenia práce z domova na produktivitu a pracovnú morálku zamestnancov advokátskej kancelárie - Sihelská, Alana; Surynek, Alois, 1954-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cieľom tejto diplomovej práce je zistiť vplyv zavedenia home office na produktivitu a pracovnú morálku zamestnancov advokátskej kancelárie v Prahe. V teoretickej časti sú všeobecne popísané flexibilné formy práce a následne špecifiká práce z domu (historický vývoj, právna úprava, výhody a nevýhody z pohľadu zamestnancov aj zamestnávateľov, produktivita a pracovná morálka spojená s prácou z domu). Praktická časť sa skladá z empirického výskumu na zamestnancoch advokátskej kancelárie, ktorým bol počas jarnej vlny pandémie COVID-19 nariadený home office. Na základe tvrdých dát je v prvej časti vyhodnotená ich produktivita a v druhej časti je dotazníkovým šetrením zisťovaná ich vnímaná produktivita a pracovná morálka. Výsledky výskumu sú následne zhrnuté a je učinený záver.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses