Marketingová komunikace firmy SensFoods - Wolowska, Natalia (2020)
Předmětem diplomové práce byla marketingová komunikace firmy Sens Foods. Teoretická část vymezuje základní pojmy marketingové komunikace a dále její nástroje. Praktická část analyzuje marketingovou komunikaci firmy a obsahuje doporučení na zlepšení dosavadních aktivit. Výsledky této práce by měly firmě umožnit zefektivnění dosavadní činnosti v oblasti marketingové komunikace, lépe oslovit potenciální zákazníky a budovat loajalitu dosavadních klientů.