Marketingová komunikace firmy SensFoods - Wolowska, Natalia; Mareš, Jan, 1986-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Předmětem diplomové práce byla marketingová komunikace firmy Sens Foods. Teoretická část vymezuje základní pojmy marketingové komunikace a dále její nástroje. Praktická část analyzuje marketingovou komunikaci firmy a obsahuje doporučení na zlepšení dosavadních aktivit. Výsledky této práce by měly firmě umožnit zefektivnění dosavadní činnosti v oblasti marketingové komunikace, lépe oslovit potenciální zákazníky a budovat loajalitu dosavadních klientů.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses