Marketingový plán pro mobilní aplikaci - Vu Hoang Phuong, Nhi; Mareš, Jan, 1986-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Předmětem diplomové práce Marketingový plán pro mobilní aplikaci, je vytvoření návrhu marketingového plánu na první rok pro společnost Yellow bench s.r.o., přesněji pro jejich mobilní aplikaci Meeteo.V teoretické části jsou definovány pojmy týkající se marketingového plánu. Dále je zde zmíněna cílová skupina, na kterou chce společnost směřovat veškeré své marketingové komunikace. Jedná se o generaci Z.V praktické části je sestaven marketingový plán na jeden rok. Plán je sestaven na základě dat z dotazníkového průzkumu mířeného na generaci Z, PEST analýzy a SWOT analýzy. V plánu jsou zahrnuty marketingové cíle společnosti, marketingová strategie, marketingový mix, hormonogram akcí a rozpočet pro marketingové oddělení.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses