Podpora spolupráce a činnosti kulturních subjektů ve městě Klášterec nad Ohří - Voláková, Anna (2020)
Diplomová práce se zabývá stavem kultury ve městě Klášterec nad Ohří. Cílem práce je provedení deskripce stávajícího stavu podpory a spolupráce kulturních subjektů ze strany města a zjištění spokojenosti konzumentů se službami z toho plynoucími. Toho je dosaženo rešerší dostupných zdrojů, dotazníkovým šetřením mezi obyvateli a strukturovanými rozhovory se zástupci města, kulturních organizací i soukromých subjektů. Výstup analýzy může být využit pro další rozvoj spolupráce a podpory kulturních subjektů.