Podpora spolupráce a činnosti kulturních subjektů ve městě Klášterec nad Ohří - Voláková, Anna; Tyslová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá stavem kultury ve městě Klášterec nad Ohří. Cílem práce je provedení deskripce stávajícího stavu podpory a spolupráce kulturních subjektů ze strany města a zjištění spokojenosti konzumentů se službami z toho plynoucími. Toho je dosaženo rešerší dostupných zdrojů, dotazníkovým šetřením mezi obyvateli a strukturovanými rozhovory se zástupci města, kulturních organizací i soukromých subjektů. Výstup analýzy může být využit pro další rozvoj spolupráce a podpory kulturních subjektů.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses