Návrh marketingové strategie značky Remon by Rebeka Monhartová - Heimlich Monhartová, Rebeka (2020)
Diplomová práce se zabývá úpravou a vylepšením marketingové strategie módní značky Remon by Rebeka Monhartová, s hlavním zaměřením na zefektivnění volby distribučních cest a komunikačních kanálů. V teoretické části jsou shrnuty dosavadní poznatky z oblasti marketingové strategie, brandingu, marketingového mixu a online marketingu. Zároveň je představena značka Remon a situace na české módní scéně. Metodologická část popisuje marketingový výzkum a distribuční výzkum marketingových cest. V praktické části jsou poznatky z obou předchozích částí zpracovány a byly aplikovány na aktuální marketingovou strategii značky. V závěru diplomové práce byl vytvořen návrh, jak zefektivnit distribuční a komunikační kanály značky.