Návrh marketingové strategie značky Remon by Rebeka Monhartová - Heimlich Monhartová, Rebeka; Mareš, Jan, 1986-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá úpravou a vylepšením marketingové strategie módní značky Remon by Rebeka Monhartová, s hlavním zaměřením na zefektivnění volby distribučních cest a komunikačních kanálů. V teoretické části jsou shrnuty dosavadní poznatky z oblasti marketingové strategie, brandingu, marketingového mixu a online marketingu. Zároveň je představena značka Remon a situace na české módní scéně. Metodologická část popisuje marketingový výzkum a distribuční výzkum marketingových cest. V praktické části jsou poznatky z obou předchozích částí zpracovány a byly aplikovány na aktuální marketingovou strategii značky. V závěru diplomové práce byl vytvořen návrh, jak zefektivnit distribuční a komunikační kanály značky.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses