Hromadná osobná doprava v Bratislave - Žambor, Viktor; Zelený, Lubomír; Gregor, Juraj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práca sa zaoberá hromadnou osobnou dopravou v Bratislave so zameraním na rozvoj koľajovej dopravy. Hlavným cieľom je predstaviť možnosti rozvoja električkového systému a železníc, pričom by sa aplikoval prediktívny model na vyhodnotenie dôležitosti jednotlivých tratí. V teoretickej časti sú predstavené výhody a nevýhody typov hromadnej osobnej dopravy s príkladmi zo zahraničia. V závere sú zhrnuté výsledky práce s možnými návrhmi na ďalšie výskumy potrebné na budúci rozvoj dopravy v Bratislave. V prílohe je aj interaktívna mapa (vytvorená autorom), ktorá umožňuje jednoduché zobrazenie existujúcich a plánovaných tratí či zastávok hromadnej osobnej dopravy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses