Klíčové aspekty při realizaci fotografické výstavy - Moskovchuk, Frantsyska (2020)
Bakalářská práce je zaměřená na organizaci fotografické výstavy. Cílem je popsat jednotlivé kroky uspořádání takové akce. Teoretická část má za úkol vymezit základní pojmy, které vznikají při plánování a realizaci tohoto typu události. Praktická část je zaměřená na jednotlivé dílčí kroky, jež jsou s přípravou fotografické výstavy spojené a které budou popsány jak z hlediska fotografa, tak i z pohledu galerie.