Klíčové aspekty při realizaci fotografické výstavy - Moskovchuk, Frantsyska; Krsek, Libor, 1979-; Pelikán, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce je zaměřená na organizaci fotografické výstavy. Cílem je popsat jednotlivé kroky uspořádání takové akce. Teoretická část má za úkol vymezit základní pojmy, které vznikají při plánování a realizaci tohoto typu události. Praktická část je zaměřená na jednotlivé dílčí kroky, jež jsou s přípravou fotografické výstavy spojené a které budou popsány jak z hlediska fotografa, tak i z pohledu galerie.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses